Akció!

TutiVital tömör kelet-indiai rózsafa dohányzóasztal 80 x 45 x 30 cm

59 829 Ft 52 479 Ft

Olyan dohányzóasztalt keres, ahová ételeit és italait helyezheti, vagy esetleg egy kisasztalt, amin a TV-t tarthatja? Asztalunk tökéletes választás az Ön számára! Ez a kelet-indiai rózsafa dohányzóasztal tömör fából készült. A kelet-indiai rózsafa egy trópusi keményfa, mely gazdag erezetéről híres, és sheesham vagy paliszander néven is ismeretes. Ennek a tisztán kézműves munka eredményeként létrejött, csodaszép fafelületeket megmutató bútornak minden egyes darabja egyedi és valamelyest eltér a másiktól. Az alul elhelyezkedő nagyméretű rekesz extra tárolóhellyel szolgál. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bútorok színe eltérő lehet, emiatt pedig minden dohányzóasztal egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 320201 Kategóriák: , , ,

Leírás

Olyan dohányzóasztalt keres, ahová ételeit és italait helyezheti, vagy esetleg egy kisasztalt, amin a TV-t tarthatja? Asztalunk tökéletes választás az Ön számára!

Ez a kelet-indiai rózsafa dohányzóasztal tömör fából készült. A kelet-indiai rózsafa egy trópusi keményfa, mely gazdag erezetéről híres, és sheesham vagy paliszander néven is ismeretes. Ennek a tisztán kézműves munka eredményeként létrejött, csodaszép fafelületeket megmutató bútornak minden egyes darabja egyedi és valamelyest eltér a másiktól. Az alul elhelyezkedő nagyméretű rekesz extra tárolóhellyel szolgál.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bútorok színe eltérő lehet, emiatt pedig minden dohányzóasztal egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör kelet-indiai rózsafa természetes színű bevonattal
  • Mérete: 80 x 45 x 30 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Nagy tárolórekesszel
  • Polírozott és lakkozott

További információk

Tömeg 17.7 kg
Méretek 804530 cm
Szín

Barna

Tömeg (kg)

17,7

Brand

vidaXL

EAN

8720286018620

Csomagok száma

1

TutiVital tömör kelet-indiai rózsafa dohányzóasztal 80 x 45 x 30 cm
59 829 Ft 52 479 Ft