Akció!

TutiVital tömör mangófa dohányzóasztal 90 x 50 x 39 cm

57 319 Ft 50 279 Ft

Ez az antik stílusú dohányzóasztal csodás vintage külsejével dekoratív és praktikus megoldás otthonába. Mindegy, hogy dohányzóasztalt keres enni- és innivalója tárolására, vagy kisasztalt egy lámpának, vázának vagy egyéb dísztárgyaknak – ez a masszív asztallappal ellátott dohányzóasztal kitűnő választás lesz. A dohányzóasztal két fiókkal lett ellátva, így bőséges helyet biztosít kisebb tárgyak, például kulcsok, füzetek, tollak és egyéb apróságok tárolásához. Acéllábai hozzájárulnak strapabíró képességéhez és lenyűgöző ipari stílusához. A fa jól látható erezete minden bútordarabot egyedivé, a többitől kissé eltérővé varázsol. A mangófa egy sűrű és robusztus keményfa, melynek felületét barna vagy aranyszínű csíkok és kontúrok díszítik. A dohányzóasztal teljes egészében kézzel készült, a kézműves munka pedig hozzájárul látványos retró stílusához. Minden munkafolyamat a legnagyobb gondossággal ment végbe, legyen az polírozás, festés vagy gyantázás. Figyelem: A bútorok színe darabonként eltérő lehet, így minden tálalóasztalunk egyedi. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 286361 Kategóriák: , , ,

Leírás

Ez az antik stílusú dohányzóasztal csodás vintage külsejével dekoratív és praktikus megoldás otthonába.

Mindegy, hogy dohányzóasztalt keres enni- és innivalója tárolására, vagy kisasztalt egy lámpának, vázának vagy egyéb dísztárgyaknak – ez a masszív asztallappal ellátott dohányzóasztal kitűnő választás lesz. A dohányzóasztal két fiókkal lett ellátva, így bőséges helyet biztosít kisebb tárgyak, például kulcsok, füzetek, tollak és egyéb apróságok tárolásához. Acéllábai hozzájárulnak strapabíró képességéhez és lenyűgöző ipari stílusához. A fa jól látható erezete minden bútordarabot egyedivé, a többitől kissé eltérővé varázsol. A mangófa egy sűrű és robusztus keményfa, melynek felületét barna vagy aranyszínű csíkok és kontúrok díszítik.

A dohányzóasztal teljes egészében kézzel készült, a kézműves munka pedig hozzájárul látványos retró stílusához. Minden munkafolyamat a legnagyobb gondossággal ment végbe, legyen az polírozás, festés vagy gyantázás.

Figyelem: A bútorok színe darabonként eltérő lehet, így minden tálalóasztalunk egyedi. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör mangófa, porszórt acél
  • Mérete: 90 x 50 x 39 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 2 fiókkal
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Szekrény mérete: 90 x 50 x 15 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Összeszerelést igényel: igen

További információk

Tömeg 18.7 kg
Szín

Barna

Tömeg (kg)

18,7

Brand

vidaXL

EAN

8719883865669

Szállítási idő

6 days

Csomagok száma

1

TutiVital tömör mangófa dohányzóasztal 90 x 50 x 39 cm
57 319 Ft 50 279 Ft