Akció!

TutiVital tömör akácfa tálalószekrény 75 x 35 x 65 cm

76 889 Ft 66 819 Ft

Ez az egyedi tervezésű tálalóasztal időtálló kiegészítője lesz otthonának. A tálalóasztal tömör akácfából, keményfából és trópusi fából készült, így rendkívül stabil és tartós. Erős teteje ideális dísztárgyak, például vázák vagy cserepes növények elhelyezésére. A szekrény bőséges helyet biztosít különféle tárgyai rendezett tárolásához. Az egyedi díszítőmotívumok fokozzák a szekrény modern báját. Csak a tálalószekrény lábait kell összeszerelni; a termék többi része már össze van szerelve. Fontos megjegyzés: A bútorok faanyagának színe és erezete darabonként változó, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 287439 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az egyedi tervezésű tálalóasztal időtálló kiegészítője lesz otthonának.

A tálalóasztal tömör akácfából, keményfából és trópusi fából készült, így rendkívül stabil és tartós. Erős teteje ideális dísztárgyak, például vázák vagy cserepes növények elhelyezésére. A szekrény bőséges helyet biztosít különféle tárgyai rendezett tárolásához. Az egyedi díszítőmotívumok fokozzák a szekrény modern báját. Csak a tálalószekrény lábait kell összeszerelni; a termék többi része már össze van szerelve.

Fontos megjegyzés: A bútorok faanyagának színe és erezete darabonként változó, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör akácfa természetes bevonattal
  • Mérete: 75 x 35 x 65 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 2 ajtóval
  • Felületkezelés: csiszolt, festett és lakkozott
  • Stabil és strapabíró
  • Összeszerelést igényel: igen
  • FIGYELEM: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz.

További információk

Tömeg 24.9 kg
Szín

Barna

Tömeg (kg)

24,9

Brand

vidaXL

EAN

8719883851129

Szállítási idő

6 days

Csomagok száma

1

TutiVital tömör akácfa tálalószekrény 75 x 35 x 65 cm
76 889 Ft 66 819 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató