Akció!

TutiVital tömör mangófa étkezőasztal 180 x 90 x 76 cm

120 909 Ft 105 069 Ft

Ez az indusztriális stílusú étkezőasztal kiváló kiegészítője lehet konyhájának vagy étkezőjének. Ez az étkezőasztal tömör mangófából készült, amely egy sűrű erezetű keményfa. A durva mangófa nemcsak erős, megbírva a rá nehezedő súlyt, hanem időtálló is. Ezért ez a gyönyörűen kialakított étkezőasztal stabil, tartós és szemet gyönyörködtető. A készítési folyamat során minden mozzanat kivitelezése a legnagyobb gondosság mellett történt, legyen szó akár a polírozásról, akár a lakkozásról. Az erős, porszórt bevonatú vaslábaknak köszönhetően az asztal rendkívül stabil. A étkezőasztal összeszerelése egyszerű. Fontos megjegyzés: Az erezetbeli eltérések következtében minden bútordarab egyedi; a kiszállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 285831 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az indusztriális stílusú étkezőasztal kiváló kiegészítője lehet konyhájának vagy étkezőjének.

Ez az étkezőasztal tömör mangófából készült, amely egy sűrű erezetű keményfa. A durva mangófa nemcsak erős, megbírva a rá nehezedő súlyt, hanem időtálló is. Ezért ez a gyönyörűen kialakított étkezőasztal stabil, tartós és szemet gyönyörködtető. A készítési folyamat során minden mozzanat kivitelezése a legnagyobb gondosság mellett történt, legyen szó akár a polírozásról, akár a lakkozásról. Az erős, porszórt bevonatú vaslábaknak köszönhetően az asztal rendkívül stabil. A étkezőasztal összeszerelése egyszerű.

Fontos megjegyzés: Az erezetbeli eltérések következtében minden bútordarab egyedi; a kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: világos faszínű és fekete
  • Anyaga: tömör mangófa, vas
  • Mérete: 180 x 90 x 76 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Felületkezelés: csiszolt és lakkozott
  • Összeszerelést igényel: igen

További információk

Tömeg 48.6 kg
Szín

Sokszínű

Tömeg (kg)

48,6

Brand

vidaXL

EAN

8719883811642

Szállítási idő

6 days

Csomagok száma

2

TutiVital tömör mangófa étkezőasztal 180 x 90 x 76 cm
120 909 Ft 105 069 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató