Akció!

TutiVital fehér forgácslap könyvszekrény 98 x 30 x 98 cm

32 189 Ft 27 969 Ft

Ez a könyvszekrény letisztult, klasszikus dizájnjának köszönhetően lakberendezése dekoratív, egyszersmind praktikus kiegészítője lehet. Ez a szekrény minőségi forgácslapból készült, mely erőt, tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. 9 tágas tárolórekeszével ez a könyvespolc bőséges helyet biztosít magazinjai, könyvei, DVD-i, multimédiás eszközei és egyéb dísztárgyai rendezett és elérhető közelségben történő tartásához. A könyespolc egy nedves ruhával könnyen tisztítható. Ez a könyvespolc könnyen összeszerelhető a mellékelt szerelési tartozékokkal.

Készleten

Cikkszám: 801125 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a könyvszekrény letisztult, klasszikus dizájnjának köszönhetően lakberendezése dekoratív, egyszersmind praktikus kiegészítője lehet.

Ez a szekrény minőségi forgácslapból készült, mely erőt, tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. 9 tágas tárolórekeszével ez a könyvespolc bőséges helyet biztosít magazinjai, könyvei, DVD-i, multimédiás eszközei és egyéb dísztárgyai rendezett és elérhető közelségben történő tartásához. A könyespolc egy nedves ruhával könnyen tisztítható.

Ez a könyvespolc könnyen összeszerelhető a mellékelt szerelési tartozékokkal.

  • Színe: fehér
  • Anyaga: forgácslap
  • Mérete: 98 x 30 x 98 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 9 tárolórekesszel
  • FIGYELEM: A feldőlés megelőzése érdekében rögzítse a terméket a mellékelt eszközzel a falhoz.

További információk

Tömeg 26.6 kg
Szín

Fehér

Tömeg (kg)

26,6

Brand

vidaXL

EAN

8719883869834

Csomagok száma

1

TutiVital fehér forgácslap könyvszekrény 98 x 30 x 98 cm
32 189 Ft 27 969 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató