Akció!

TutiVital fekete forgácslap könyvszekrény 67 x 24 x 161 cm

25 739 Ft 22 369 Ft

Ez a könyvszekrény letisztult, klasszikus dizájnjának köszönhetően lakberendezése mutatós és praktikus kiegészítője lehet. A szekrény minőségi forgácslapból készült, így masszív, tartós, és hosszú élettartamú. A szekrény számos méretes tárolórekesszel lett ellátva, melyek bőséges helyet kínálnak újságok, könyvek, DVD-k, multimédiás eszközök és egyéb dísztárgyak kézközelben való, rendezett tárolásához. A könyvszekrény vízszintesen és függőlegesen is felállítható. Egy nedves ronggyal könnyen tisztítható. Ez a könyvespolc könnyen összeszerelhető a mellékelt szerelési tartozékokkal.

Készleten

Cikkszám: 801878 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a könyvszekrény letisztult, klasszikus dizájnjának köszönhetően lakberendezése mutatós és praktikus kiegészítője lehet.

A szekrény minőségi forgácslapból készült, így masszív, tartós, és hosszú élettartamú. A szekrény számos méretes tárolórekesszel lett ellátva, melyek bőséges helyet kínálnak újságok, könyvek, DVD-k, multimédiás eszközök és egyéb dísztárgyak kézközelben való, rendezett tárolásához. A könyvszekrény vízszintesen és függőlegesen is felállítható. Egy nedves ronggyal könnyen tisztítható.

Ez a könyvespolc könnyen összeszerelhető a mellékelt szerelési tartozékokkal.

  • Színe: fekete
  • Anyaga: forgácslap
  • Mérete: 67 x 24 x 161 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Tálalószekrényként is használható
  • FIGYELEM: A feldőlés megelőzése érdekében rögzítse a terméket a mellékelt eszközzel a falhoz.

További információk

Tömeg 22.5 kg
Szín

Fekete

Tömeg (kg)

22,5

Brand

vidaXL

EAN

8719883915807

Csomagok száma

1

TutiVital fekete forgácslap könyvszekrény 67 x 24 x 161 cm
25 739 Ft 22 369 Ft