Akció!

TutiVital fehér tömör mangófa tálalószekrény 65 x 30 x 75 cm

81 259 Ft 70 619 Ft

Ez az elegáns tálalószekrény mutatós kiegészítője lehet otthonának. A tálalószekrény tömör mangófából készült, mely egy sűrű erezetű keményfa. A nyers mangófa nemcsak a rá nehezedő súlyt bírja el, de időtálló is. Ezért ez a gyönyörű tálalószekrény stabil, tartós és mutatós. A kivitelezés minden lépését a legnagyobb gondosság jellemzi, legyen az a polírozás, a festés vagy a lakkozás. A mangófa finom erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kissé eltér a többitől. A tálalószekrény 2 faragott mintás ajtóval és 2 faragott mintás fiókkal rendelkezik, bőséges helyet biztosítva cipői, könyvei és különféle egyéb tárgyai tárolásához. A termék összeszerelve érkezik; nincs szükség összeszerelésre. Figyelem: A fa erezete minden darab esetében eltérő lehet, így ezek a bútorok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Leírás

Ez az elegáns tálalószekrény mutatós kiegészítője lehet otthonának.

A tálalószekrény tömör mangófából készült, mely egy sűrű erezetű keményfa. A nyers mangófa nemcsak a rá nehezedő súlyt bírja el, de időtálló is. Ezért ez a gyönyörű tálalószekrény stabil, tartós és mutatós. A kivitelezés minden lépését a legnagyobb gondosság jellemzi, legyen az a polírozás, a festés vagy a lakkozás. A mangófa finom erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kissé eltér a többitől. A tálalószekrény 2 faragott mintás ajtóval és 2 faragott mintás fiókkal rendelkezik, bőséges helyet biztosítva cipői, könyvei és különféle egyéb tárgyai tárolásához. A termék összeszerelve érkezik; nincs szükség összeszerelésre.

Figyelem: A fa erezete minden darab esetében eltérő lehet, így ezek a bútorok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: fehér
  • Anyaga: tömör mangófa
  • Mérete: 65 x 30 x 75 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 2-2 faragott mintás ajtót és fiókot tartalmaz
  • Felületkezelés: csiszolt, festett és lakkozott
  • Szerelést igényel: nem
  • FIGYELEM: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz.

További információk

Tömeg 20.7 kg
Szín

Fehér

Tömeg (kg)

20,7

Brand

vidaXL

EAN

8719883792460

Szállítási idő

6 days

Csomagok száma

1

TutiVital fehér tömör mangófa tálalószekrény 65 x 30 x 75 cm
81 259 Ft 70 619 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató