Akció!

TutiVital 2 db hajóülés lecsukható háttámlával és párnával 41x51x48 cm

43 169 Ft 37 969 Ft

Ez az időjárásálló műanyagból készült praktikus hajóülés ergonómiailag és esztétikailag is úgy van kialakítva, hogy kövesse a test vonalait, így egyszerre kényelmes és megfizethető. Lecsukható háttámlájának köszönhetően a hajóülés könnyen mozgatható és tárolható. A préselt habszivacs párna egész nap feszes marad, így hosszabb ideig horgászhat, vagy élvezheti a napozást a hajón. A vízálló PVC-párna levehető és könnyen mosható. Az ülések az aljukon található menetes lyukakkal rögzíthetők, amelyek sok standard forgórészhez és lábazathoz illeszkednek. A csomag 2 db hajóülést tartalmaz.

Készleten

Leírás

Ez az időjárásálló műanyagból készült praktikus hajóülés ergonómiailag és esztétikailag is úgy van kialakítva, hogy kövesse a test vonalait, így egyszerre kényelmes és megfizethető.

Lecsukható háttámlájának köszönhetően a hajóülés könnyen mozgatható és tárolható. A préselt habszivacs párna egész nap feszes marad, így hosszabb ideig horgászhat, vagy élvezheti a napozást a hajón. A vízálló PVC-párna levehető és könnyen mosható.

Az ülések az aljukon található menetes lyukakkal rögzíthetők, amelyek sok standard forgórészhez és lábazathoz illeszkednek. A csomag 2 db hajóülést tartalmaz.

  • Párna színe: kék és fehér
  • Mérete: 41 x 51 x 48 cm (Ma x Szé x Ho)
  • Párna anyaga: poliuretán / PVC
  • Lecsukható háttámlával.
  • Vízálló párna.
  • A csomag 2 db hajóülést tartalmaz

További információk

Tömeg8.1 kg
Tömeg (kg)

8,1

Brand

vidaXL

EAN

8719883809281

Szállítási idő

5 nap

Csomagok száma

2

TutiVital 2 db hajóülés lecsukható háttámlával és párnával 41x51x48 cm
43 169 Ft 37 969 Ft