Akció!

TutiVital piros motorkerékpár-mozgató állvány

21 049 Ft 18 289 Ft

Ez a motorkerékpár-mozgató állvány elengedhetetlen kiegészítő motorosok számára a jármű garázson belüli mozgatásához. Emellett lehetővé teszi, hogy ott parkoljon le a motorjával, ahol szeretne. A motorkerékpár-mozgató állvány négy darab 360°-ban forgatható görgővel rendelkezik, így erőfeszítés nélkül lehet a motort mozgatni. A beépített féknek köszönhetően nem kell attól félnie, hogy az eszköz elmozdul a helyéről. A motorkerékpár-mozgató állvány kiváló minőségű acélból készült, majd le lett festve, így rendkívül robusztus és időtálló. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen tárolható, ha épp nem használja.

Készleten

Leírás

Ez a motorkerékpár-mozgató állvány elengedhetetlen kiegészítő motorosok számára a jármű garázson belüli mozgatásához. Emellett lehetővé teszi, hogy ott parkoljon le a motorjával, ahol szeretne.

A motorkerékpár-mozgató állvány négy darab 360°-ban forgatható görgővel rendelkezik, így erőfeszítés nélkül lehet a motort mozgatni. A beépített féknek köszönhetően nem kell attól félnie, hogy az eszköz elmozdul a helyéről.

A motorkerékpár-mozgató állvány kiváló minőségű acélból készült, majd le lett festve, így rendkívül robusztus és időtálló. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen tárolható, ha épp nem használja.

  • Színe: piros
  • Anyaga: acél festett bevonattal
  • Teljes mérete: 60 x 41,5 x 8 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Maximális teherbírás: 100 kg

További információk

Tömeg 8.7 kg
Tömeg (kg)

8,7

Brand

vidaXL

EAN

8718475968993

Csomagok száma

1

TutiVital piros motorkerékpár-mozgató állvány
21 049 Ft 18 289 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató