Akció!

TutiVital univerzális vákuumos tisztító és utántöltő hűtőrendszer

20 849 Ft 18 119 Ft

Ezzel a vákuumos tisztító és utántöltő hűtőrendszer-szettel gyorsan feltöltheti járműve teljes hűtőrendszerét. Ez a készlet kiküszöböli a légtelenítő- és tisztítórendszer szükségességét a légtölcsérek eltávolításához. A szett flexibilis tömlője megkönnyíti a nehezen megközelíthető összeköttetéseknél történő munkát. A nyomásmérő gumi védőhüvellyel és nyomáscsökkentő szeleppel rendelkezik. A készülék univerzális adaptere a legtöbb autó, terepjáró, furgon és könnyű teherautó hűtőegységéhez használható. A nagy teherbírású, fröccsöntött műanyag hordtáska alaptartozék az egyszerű szállítás és tárolás érdekében. A részletes útmutató segítségével könnyen kezelhető. A szállítmány 1 vákuumos tisztító és utántöltő szerszámot, 1 univerzális hűtőegység-adaptert, 1 hűtőfolyadék-tömlőt, 1 hordtáskát és 1 felhasználói útmutatót tartalmaz.

Készleten

Leírás

Ezzel a vákuumos tisztító és utántöltő hűtőrendszer-szettel gyorsan feltöltheti járműve teljes hűtőrendszerét.

Ez a készlet kiküszöböli a légtelenítő- és tisztítórendszer szükségességét a légtölcsérek eltávolításához. A szett flexibilis tömlője megkönnyíti a nehezen megközelíthető összeköttetéseknél történő munkát. A nyomásmérő gumi védőhüvellyel és nyomáscsökkentő szeleppel rendelkezik. A készülék univerzális adaptere a legtöbb autó, terepjáró, furgon és könnyű teherautó hűtőegységéhez használható. A nagy teherbírású, fröccsöntött műanyag hordtáska alaptartozék az egyszerű szállítás és tárolás érdekében. A részletes útmutató segítségével könnyen kezelhető.

A szállítmány 1 vákuumos tisztító és utántöltő szerszámot, 1 univerzális hűtőegység-adaptert, 1 hűtőfolyadék-tömlőt, 1 hordtáskát és 1 felhasználói útmutatót tartalmaz.

  • Színe: piros, fekete és kék
  • Anyaga: fém, műanyag
  • Légnyomás: 90 psi
  • A csomag tartalma:
  • 1 db vákuumos tisztító és utántöltő szerszám
  • 1 db univerzális hűtőegység-adapter
  • 1 db hűtőfolyadék-tömlő
  • 1 db hordozótok
  • 1 db használati útmutató

További információk

Tömeg 1.84 kg
Tömeg (kg)

1,84

Brand

vidaXL

EAN

8719883762227

Szállítási idő

6 days

Csomagok száma

1

TutiVital univerzális vákuumos tisztító és utántöltő hűtőrendszer
20 849 Ft 18 119 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató