Akció!

TutiVital mogyorófavessző kerítés 150 x 250 cm

28 289 Ft 24 579 Ft

Ennek a természetes és környezetbarát impregnált fa kerítésnek a segítségével vonzó módon kerítheti el a kertjét. Ez a strapabíró kerítés kopásálló és környezetbarát barna impregnált mogyorófavesszőből készült, melyet horganyzott drót fog össze és még a heves időjárási körülményeknek és az erős szélnek is ellenáll. A mogyorófa természetes bájt sugároz és kihangsúlyozza kertje természetes jellegét. Az impregnált mogyorófa több mint 10 évig ellenáll minden időjárási körülménynek, így hosszú időn át élvezheti a kerítését. Ez csodaszép kerítés sok mindenre használható, így például saját kerti terület, tó vagy virágágyás leválasztására, hátsó udvara díszítésére, verandája háttereként, hogy az természetes hangulatot árasszon… stb. Nagyszerű választás bármely kültérhez. Ez a többfunkciós kerítés 150 cm magas és 2,5 m hosszú. Szabadon álló elemként, de már létező kerítések vagy falak kiegészítéseként is kiválóan használható.

Készleten

Cikkszám: 43143 Kategóriák: , ,

Leírás

Ennek a természetes és környezetbarát impregnált fa kerítésnek a segítségével vonzó módon kerítheti el a kertjét.

Ez a strapabíró kerítés kopásálló és környezetbarát barna impregnált mogyorófavesszőből készült, melyet horganyzott drót fog össze és még a heves időjárási körülményeknek és az erős szélnek is ellenáll. A mogyorófa természetes bájt sugároz és kihangsúlyozza kertje természetes jellegét. Az impregnált mogyorófa több mint 10 évig ellenáll minden időjárási körülménynek, így hosszú időn át élvezheti a kerítését. Ez csodaszép kerítés sok mindenre használható, így például saját kerti terület, tó vagy virágágyás leválasztására, hátsó udvara díszítésére, verandája háttereként, hogy az természetes hangulatot árasszon… stb. Nagyszerű választás bármely kültérhez.

Ez a többfunkciós kerítés 150 cm magas és 2,5 m hosszú. Szabadon álló elemként, de már létező kerítések vagy falak kiegészítéseként is kiválóan használható.

  • Anyaga: barna impregnált mogyorófa (rothadásálló)
  • Mérete (kitekerve): 150 x 250 cm (Ma x Ho)
  • Vesszők közti távolság: 7-9 cm

További információk

Tömeg 19.5 kg
Méretek 150250 cm
Szín

Barna

Tömeg (kg)

19,5

Brand

vidaXL

EAN

8718475507062

Csomagok száma

1

TutiVital mogyorófavessző kerítés 150 x 250 cm
28 289 Ft 24 579 Ft