Akció!

TutiVital mogyorófavessző kerítés 150 x 250 cm

29 989 Ft 26 059 Ft

Ennek a természetes és környezetbarát fa kerítésnek a segítségével vonzó módon kerítheti el a kertjét. Ez a strapabíró kerítés kopásálló és környezetbarát mogyorófavesszőből készült, melyet horganyzott drót fog össze és még a heves időjárási körülményeknek és az erős szélnek is ellenáll. A kezeletlen mogyorófa természetes bájt sugároz és legalább 10 évig ellenáll minden időjárási körülménynek, így hosszú időn át élvezheti a kerítését. Ez csodaszép kerítés sok mindenre használható, így például saját kerti terület, tó vagy virágágyás leválasztására, hátsó udvara díszítésére, verandája háttereként, hogy az természetes hangulatot árasszon… stb. Nagyszerű választás bármely kültérhez. Ez a többfunkciós kerítés 150 cm magas és 2,5 m hosszú. Szabadon álló elemként, de már létező kerítések vagy falak kiegészítéseként is kiválóan használható.

Készleten

Cikkszám: 43139 Kategóriák: , ,

Leírás

Ennek a természetes és környezetbarát fa kerítésnek a segítségével vonzó módon kerítheti el a kertjét.

Ez a strapabíró kerítés kopásálló és környezetbarát mogyorófavesszőből készült, melyet horganyzott drót fog össze és még a heves időjárási körülményeknek és az erős szélnek is ellenáll. A kezeletlen mogyorófa természetes bájt sugároz és legalább 10 évig ellenáll minden időjárási körülménynek, így hosszú időn át élvezheti a kerítését. Ez csodaszép kerítés sok mindenre használható, így például saját kerti terület, tó vagy virágágyás leválasztására, hátsó udvara díszítésére, verandája háttereként, hogy az természetes hangulatot árasszon… stb. Nagyszerű választás bármely kültérhez.

Ez a többfunkciós kerítés 150 cm magas és 2,5 m hosszú. Szabadon álló elemként, de már létező kerítések vagy falak kiegészítéseként is kiválóan használható.

  • Színe: természetes fa
  • Anyaga: mogyorófa
  • Mérete (kitekerve): 150 x 250 cm (Ma x Ho)
  • Vesszők közti távolság: 7-9 cm

További információk

Tömeg 15.9 kg
Méretek 150250 cm
Szín

Barna

Tömeg (kg)

15,9

Brand

vidaXL

EAN

8718475507024

Csomagok száma

1

TutiVital mogyorófavessző kerítés 150 x 250 cm
29 989 Ft 26 059 Ft