Akció!

TutiVital acél csigafúrófej 75 x 600 mm

14 449 Ft 12 549 Ft

A nagy teherbírású acélból készült csigafúrófej elektromos fúrókra szerelve könnyen oldja meg a legkülönbözőbb fúrási feladatokat, mint például zöldségek és virágok ültetése, kerítésbeállítás stb. A 60 cm-es hossz, az öt penge és a 75 mm-es ásási átmérő megkönnyíti a mély lyukak hatékony és gyors ásását, és még döngölt talajon is jól működik. A földfúrófej illeszkedik a szabványos 10 mm-es és 13 mm-es fúrótokmányokhoz, ezért kompatibilis a legtöbb vezeték nélküli elektromos fúróval. A minőségi acél biztosítja tartósságát és hosszú élettartamát. Tekintse meg üzletünkben a kompatibilis fúrókat is. A fúrófej fúróra szerelve megbirkózik a legtöbb talajfelülettel, például a tömör agyaggal, a kavicsos talajjal, a homokos és palás talajjal is. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az elektromos fúró nem alaptartozék.

Készleten

Leírás

A nagy teherbírású acélból készült csigafúrófej elektromos fúrókra szerelve könnyen oldja meg a legkülönbözőbb fúrási feladatokat, mint például zöldségek és virágok ültetése, kerítésbeállítás stb.

A 60 cm-es hossz, az öt penge és a 75 mm-es ásási átmérő megkönnyíti a mély lyukak hatékony és gyors ásását, és még döngölt talajon is jól működik. A földfúrófej illeszkedik a szabványos 10 mm-es és 13 mm-es fúrótokmányokhoz, ezért kompatibilis a legtöbb vezeték nélküli elektromos fúróval. A minőségi acél biztosítja tartósságát és hosszú élettartamát. Tekintse meg üzletünkben a kompatibilis fúrókat is.

A fúrófej fúróra szerelve megbirkózik a legtöbb talajfelülettel, például a tömör agyaggal, a kavicsos talajjal, a homokos és palás talajjal is. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az elektromos fúró nem alaptartozék.

  • Színe: fekete
  • Anyaga: acél
  • Mérete: 75 x 600 mm (Átmérő x Ma)
  • Penge vastagsága: 2,5 mm
  • Illeszkedik a szabványos 10 mm-es és 13 mm-es tokmányokhoz
  • Elektromos fúrókkal használható
  • 10 mm-es belső átmérőjű csatlakozóval
  • Univerzális kompatibilitás

További információk

Tömeg 1.14 kg
Tömeg (kg)

1,14

Brand

vidaXL

EAN

8719883695303

Csomagok száma

1

TutiVital acél csigafúrófej 75 x 600 mm
14 449 Ft 12 549 Ft