Akció!

TutiVital 2 db kék mintás gyerek sötétítőfüggöny 140 x 240 cm

18 159 Ft 12 959 Ft

Csempésszen vidám hangulatot a gyerekek szobájába ezeknek a vonzó függönyöknek a segítségével. A vízfelszín alatti világot bemutató minta minden gyermeket örömmel tölt el. A különleges szövési technikának köszönhetően ez a függöny a legtöbb fényt kizárja, és biztosítja nyugalmát. A szövetanyagba varrt függönykarikáknak köszönhetően a függönyök könnyedén feltehetőek, a mellékelt függönytartó kötelek segítségével pedig nyitva tarthatók. A függönyök alacsony hőfokon (maximum 30 °C-on) moshatók. A szállítás 2 db függönyt és 2 db függönytartó kötelet tartalmaz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a függönyrúd nem alaptartozék.

Készleten

Leírás

Csempésszen vidám hangulatot a gyerekek szobájába ezeknek a vonzó függönyöknek a segítségével. A vízfelszín alatti világot bemutató minta minden gyermeket örömmel tölt el.

A különleges szövési technikának köszönhetően ez a függöny a legtöbb fényt kizárja, és biztosítja nyugalmát. A szövetanyagba varrt függönykarikáknak köszönhetően a függönyök könnyedén feltehetőek, a mellékelt függönytartó kötelek segítségével pedig nyitva tarthatók. A függönyök alacsony hőfokon (maximum 30 °C-on) moshatók.

A szállítás 2 db függönyt és 2 db függönytartó kötelet tartalmaz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a függönyrúd nem alaptartozék.

  • Színe: fehér, vízfelszín alatti világot bemutató minta
  • Anyaga: szövet
  • Mérete: 140 x 240 cm (Szé x Ma)
  • Maximum 30 °C-on mosható
  • A szállítás 2 db függönyt és 2 db függönytartó kötelet tartalmaz
  • A függönyrúd nem alaptartozék
  • Anyag: Poliészter: 100%

További információk

Tömeg1.72 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 2 db kék mintás gyerek sötétítőfüggöny 140 x 240 cm
18 159 Ft 12 959 Ft