Akció!

TutiVital 2 db kék mintás gyerek sötétítőfüggöny 140 x 240 cm

17 869 Ft 12 669 Ft

Csempésszen vidám hangulatot a gyerekek szobájába ezeknek a ragyogó színekkel ellátott függönyöknek a segítségével. A kedves és színes unikornis minta minden gyermeket örömmel tölt el. A különleges szövési technikának köszönhetően ez a függöny a legtöbb fényt kizárja, és biztosítja nyugalmát. A szövetanyagba varrt függönykarikáknak köszönhetően a függönyök könnyedén feltehetőek, a mellékelt függönytartó kötelek segítségével pedig nyitva tarthatók. A függönyök alacsony hőfokon (maximum 30 °C-on) moshatók. A szállítás 2 db függönyt és 2 db függönytartó kötelet tartalmaz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a függönyrúd nem alaptartozék.

Készleten

Leírás

Csempésszen vidám hangulatot a gyerekek szobájába ezeknek a ragyogó színekkel ellátott függönyöknek a segítségével. A kedves és színes unikornis minta minden gyermeket örömmel tölt el.

A különleges szövési technikának köszönhetően ez a függöny a legtöbb fényt kizárja, és biztosítja nyugalmát. A szövetanyagba varrt függönykarikáknak köszönhetően a függönyök könnyedén feltehetőek, a mellékelt függönytartó kötelek segítségével pedig nyitva tarthatók. A függönyök alacsony hőfokon (maximum 30 °C-on) moshatók.

A szállítás 2 db függönyt és 2 db függönytartó kötelet tartalmaz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a függönyrúd nem alaptartozék.

  • Színe: kék színes unikornis mintával
  • Anyaga: szövet
  • Mérete: 140 x 240 cm (Szé x Ma)
  • Maximum 30 °C-on mosható
  • A szállítás 2 db függönyt és 2 db függönytartó kötelet tartalmaz
  • A függönyrúd nem alaptartozék
  • Anyag: Poliészter: 100%

További információk

Tömeg1.66 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 2 db kék mintás gyerek sötétítőfüggöny 140 x 240 cm
17 869 Ft 12 669 Ft