Akció!

TutiVital 2 db lila voile függöny 140 x 245 cm

13 739 Ft 8 539 Ft

Ez a csipkefüggöny a nappaliban, a hálószobában, az irodában… stb. is egyaránt használható. Segít némi intimitáshoz hozzájutni, miközben beengedi a természetes fényt a szobába. Ezek a voile függönyök egyszerű, mégis kortalan dizájnnal rendelkeznek és segítenek a kényelmes, intim hangulat megteremtésében. A hurkoknak köszönhetően a függönyök könnyen, kiegészítő sínrendszer nélkül felhelyezhetőek, és a csomaghoz tartozó függönytartó kötéllel nyitva tarthatóak. A szállítás 2 voile függönyt és 2 függönykötelet tartalmaz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a függönyrúd nem alaptartozék.

Készleten

Leírás

Ez a csipkefüggöny a nappaliban, a hálószobában, az irodában… stb. is egyaránt használható. Segít némi intimitáshoz hozzájutni, miközben beengedi a természetes fényt a szobába.

Ezek a voile függönyök egyszerű, mégis kortalan dizájnnal rendelkeznek és segítenek a kényelmes, intim hangulat megteremtésében. A hurkoknak köszönhetően a függönyök könnyen, kiegészítő sínrendszer nélkül felhelyezhetőek, és a csomaghoz tartozó függönytartó kötéllel nyitva tarthatóak.

A szállítás 2 voile függönyt és 2 függönykötelet tartalmaz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a függönyrúd nem alaptartozék.

  • Színe: lila
  • Mérete: 140 x 245 cm (Szé x Ma)
  • Karbantartás: kézzel mosható
  • A szállítás 2 db függönyt és 2 db függönytartó kötelet tartalmaz
  • Anyag: Poliészter: 100%

További információk

Tömeg0.38 kg
Méretek140245 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 2 db lila voile függöny 140 x 245 cm
13 739 Ft 8 539 Ft