Akció!

TutiVital krémszínű sötétítőfüggöny fém függönykarikákkal 270 x 245 cm

17 629 Ft 12 429 Ft

Ez az elegáns függöny nagyszerűen mutat a nappaliban, a hálószobában, irodában… stb. Megfelelő intimitást biztosít és nem engedi beszűrődni a fényt. Ez a függöny egyszerű, mégis kortalan dizájnnal rendelkezik. A fém függönykarikáknak köszönhetően a függöny könnyen, kiegészítő sínrendszer nélkül felhelyezhető, és a csomaghoz tartozó függönytartó kötéllel nyitva tartható. A függöny kiváló minőségű poliészter mikroszaténból készült és kézzel mosható. A szállítás 1 függönyt és 1 függönytartó kötelet tartalmaz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a függönyrúd nem alaptartozék.

Készleten

Leírás

Ez az elegáns függöny nagyszerűen mutat a nappaliban, a hálószobában, irodában… stb. Megfelelő intimitást biztosít és nem engedi beszűrődni a fényt.

Ez a függöny egyszerű, mégis kortalan dizájnnal rendelkezik. A fém függönykarikáknak köszönhetően a függöny könnyen, kiegészítő sínrendszer nélkül felhelyezhető, és a csomaghoz tartozó függönytartó kötéllel nyitva tartható.

A függöny kiváló minőségű poliészter mikroszaténból készült és kézzel mosható. A szállítás 1 függönyt és 1 függönytartó kötelet tartalmaz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a függönyrúd nem alaptartozék.

  • Színe: krémszínű
  • Mérete: 270 x 245 cm (Szé x Ma)
  • Karbantartás: kézzel mosható
  • Fém függönykarikákkal
  • A szállítás 1 függönyt és 1 függönytartó kötelet tartalmaz
  • Anyag: Poliészter: 100%

További információk

Tömeg1.7 kg
Méretek270245 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital krémszínű sötétítőfüggöny fém függönykarikákkal 270 x 245 cm
17 629 Ft 12 429 Ft