Akció!

Négyszögletű Természetes Bambusz Szőnyeg 200 x 300cm

24 789 Ft 19 589 Ft

Szerezd meg a természetes színt a nappaliba. Ez a modern bambusz szőnyeg, egy nagyszerű dekoráció. A semleges szín keverékkel lesz különböző belső stílus.A bambusz szőnyeg tartalmaz egy PVC csúszásgátló szőnyeg pad támogatást, amely kiváló és a szőnyeget a helyén tartja. A polipropilén széle ad a szőnyegnek egy sima megjelenést. Természetes, erős bambusz, ez a szőnyeg könnyen tisztítható.Kérjük, ellenőrizze a méretet gondosan, mielőtt vásárol.Megjegyzés: van egy kis tolerancia (+/- 0,5 cm) szélessége a bambusz csíkoknak. Bamboo egy természetes termék, és kis szabálytalanságokkal ami elkerülhetetlen.

Készleten

Cikkszám: 241336 Kategóriák: , ,

Leírás

Szerezd meg a természetes színt a nappaliba. Ez a modern bambusz szőnyeg, egy nagyszerű dekoráció. A semleges szín keverékkel lesz különböző belső stílus.
A bambusz szőnyeg tartalmaz egy PVC csúszásgátló szőnyeg pad támogatást, amely kiváló és a szőnyeget a helyén tartja. A polipropilén széle ad a szőnyegnek egy sima megjelenést. Természetes, erős bambusz, ez a szőnyeg könnyen tisztítható.
Kérjük, ellenőrizze a méretet gondosan, mielőtt vásárol.
Megjegyzés: van egy kis tolerancia (+/- 0,5 cm) szélessége a bambusz csíkoknak. Bamboo egy természetes termék, és kis szabálytalanságokkal ami elkerülhetetlen.

  • Szín: Természetes bambusz szín
  • Anyag: Bambusz felület + polipropilén szélek
  • Méretek: 200 x 300 cm (Sz x H)
  • PVC csúszásmentes hátlap
  • Ápolás és tisztítás: Törölje le nedves ruhával
  • Anyag: Poliészter: 100%

További információk

Tömeg7.85 kg
Méretek200300 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

Négyszögletű Természetes Bambusz Szőnyeg 200 x 300cm
24 789 Ft 19 589 Ft