Akció!

Négyszögletű Természetes Bambusz Szőnyeg 80 x 200cm

12 659 Ft 7 459 Ft

Szerezd meg a természetes színt a nappaliba. Ez a modern bambusz szőnyeg, egy nagyszerű dekoráció. A semleges szín keverékkel lesz különböző belső stílus.A bambusz szőnyeg tartalmaz egy PVC csúszásgátló szőnyeg pad támogatást, amely kiváló és a szőnyeget a helyén tartja. A polipropilén széle ad a szőnyegnek egy sima megjelenést. Természetes, erős bambusz, ez a szőnyeg könnyen tisztítható.Kérjük, ellenőrizze a méretet gondosan, mielőtt vásárol.Megjegyzés: van egy kis tolerancia (+/- 0,5 cm) szélessége a bambusz csíkoknak. Bamboo egy természetes termék, és kis szabálytalanságokkal ami elkerülhetetlen.

Készleten

Cikkszám: 241332 Kategóriák: , ,

Leírás

Szerezd meg a természetes színt a nappaliba. Ez a modern bambusz szőnyeg, egy nagyszerű dekoráció. A semleges szín keverékkel lesz különböző belső stílus.

A bambusz szőnyeg tartalmaz egy PVC csúszásgátló szőnyeg pad támogatást, amely kiváló és a szőnyeget a helyén tartja. A polipropilén széle ad a szőnyegnek egy sima megjelenést. Természetes, erős bambusz, ez a szőnyeg könnyen tisztítható.

Kérjük, ellenőrizze a méretet gondosan, mielőtt vásárol.

Megjegyzés: van egy kis tolerancia (+/- 0,5 cm) szélessége a bambusz csíkoknak. Bamboo egy természetes termék, és kis szabálytalanságokkal ami elkerülhetetlen.

  • Szín: Természetes bambusz szín
  • Anyag: Bambusz felület + polipropilén szélek
  • Méretek: 80 x 200 cm (Sz x H)
  • PVC csúszásmentes hátlap
  • Ápolás és tisztítás: Törölje le nedves ruhával
  • Anyag : Poliészter: 100%

További információk

Tömeg2 kg
Méretek80200 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

Négyszögletű Természetes Bambusz Szőnyeg 80 x 200cm
12 659 Ft 7 459 Ft