Akció!

TutiVital sötétbarna bambusz szőnyeg 195 x 300 cm

26 289 Ft 21 089 Ft

Dobja fel otthonát természetes bájjal! Ez a modern bambusz szőnyeg nagyszerű kiegészítője lehet bármilyen otthonnak. Semleges színének köszönhetően sokféle lakberendezési stílushoz illik. A bambusz szőnyeg csúszásmentes hátoldallal rendelkezik, melynek köszönhetően kényelmes, és nem mozdul el a helyéről. A polipropilénből készült szélek letisztult megjelenést kölcsönöznek a szőnyegnek. Természetes, erős bambuszból készült, így könnyen tisztítható. Vásárlás előtt kérjük, gondosan ellenőrizze a méretet. Figyelem: Kérjük, vegye figyelembe, hogy +/- 0,5 cm-es eltérés lehet a bambuszlécek méretében. A bambusz egy természetes anyag, így kisebb hibák előfordulhatnak rajta.

Készleten

Cikkszám: 245840 Kategóriák: , ,

Leírás

Dobja fel otthonát természetes bájjal! Ez a modern bambusz szőnyeg nagyszerű kiegészítője lehet bármilyen otthonnak. Semleges színének köszönhetően sokféle lakberendezési stílushoz illik.

A bambusz szőnyeg csúszásmentes hátoldallal rendelkezik, melynek köszönhetően kényelmes, és nem mozdul el a helyéről. A polipropilénből készült szélek letisztult megjelenést kölcsönöznek a szőnyegnek. Természetes, erős bambuszból készült, így könnyen tisztítható.

Vásárlás előtt kérjük, gondosan ellenőrizze a méretet. Figyelem: Kérjük, vegye figyelembe, hogy +/- 0,5 cm-es eltérés lehet a bambuszlécek méretében. A bambusz egy természetes anyag, így kisebb hibák előfordulhatnak rajta.

  • Színe: sötétbarna
  • Anyaga: bambusz felület + polipropilén szélek
  • Mérete: 195 x 300 cm (Szé x Ho)
  • Csúszásmentes hátoldallal
  • Ápolás és karbantartás: Nedves törlőronggyal tisztítsa.

További információk

Tömeg5.2 kg
Méretek195300 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital sötétbarna bambusz szőnyeg 195 x 300 cm
26 289 Ft 21 089 Ft