Akció!

TutiVital antracitszürke szélérzékelős és LED-es napellenző 350 x 250 cm

156 569 Ft 136 069 Ft

Hozzon létre egy kellemes, hűvös zugot udvarán, és biztosítsa az UV-sugarak elleni védelmet behúzható napellenzőnkkel! Ez a napellenző ideális ablakok árnyékolására erkélyen, teraszon, kávézókban, valamint hátsó verandával rendelkező éttermekben. A rozsdaálló, porszórt alumíniumvázzal, illetve könnyű, mégis szilárd szerkezettel rendelkező kültéri napellenző ellenáll egy bizonyos erejű szélnek. Szélérzékelője automatikusan bezárja a napellenzőt szeles napokon. A napellenző nagy sűrűségű poliészterből készült poliuretán bevonattal, amely víz-, UV- és fakulásálló. A napellenzőt a hosszú kézikarral könnyen kinyithatja és behúzhatja. Állítható magassága és szöge maximális védelmet biztosít. Emellett a karhoz erősített, napenergiával működő LED-lámpák éjszaka energiahatékony megvilágítást biztosítanak. A napellenzőt könnyű falra szerelni. Az útmutatót és a szükséges eszközöket a csomag tartalmazza.

Készleten

Leírás

Hozzon létre egy kellemes, hűvös zugot udvarán, és biztosítsa az UV-sugarak elleni védelmet behúzható napellenzőnkkel! Ez a napellenző ideális ablakok árnyékolására erkélyen, teraszon, kávézókban, valamint hátsó verandával rendelkező éttermekben.

A rozsdaálló, porszórt alumíniumvázzal, illetve könnyű, mégis szilárd szerkezettel rendelkező kültéri napellenző ellenáll egy bizonyos erejű szélnek. Szélérzékelője automatikusan bezárja a napellenzőt szeles napokon. A napellenző nagy sűrűségű poliészterből készült poliuretán bevonattal, amely víz-, UV- és fakulásálló. A napellenzőt a hosszú kézikarral könnyen kinyithatja és behúzhatja. Állítható magassága és szöge maximális védelmet biztosít. Emellett a karhoz erősített, napenergiával működő LED-lámpák éjszaka energiahatékony megvilágítást biztosítanak.

A napellenzőt könnyű falra szerelni. Az útmutatót és a szükséges eszközöket a csomag tartalmazza.

  • Színe: antracitszürke szövet + szürke váz
  • Anyaga: porszórt alumíniumváz + szövet
  • Teljes mérete: 350 x 250 cm (Ho x Szé)
  • Vízlepergető és kosztaszító
  • UV-sugárzás ellen kezelt szövet (100% poliészter)
  • Napelemmel és LED-csíkkal ellátva
  • Könnyen kinyitható és behúzható a kézi hajtókarral
  • Automatikusan nyitódik és csukódik a vezeték nélküli szélérzékelővel

További információk

Tömeg 25.94 kg
Méretek 350250 cm
Szín

Szürke

Tömeg (kg)

25,94

Brand

vidaXL

EAN

8719883862552

Szállítási idő

6 days

Csomagok száma

2

TutiVital antracitszürke szélérzékelős és LED-es napellenző 350 x 250 cm
156 569 Ft 136 069 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató