Akció!

TutiVital narancssárga és barna kézzel kihúzható napellenző 450 x 300 cm

117 779 Ft 102 359 Ft

Teremtsen kellemes, hűvös zugot udvarán, és biztosítsa az UV-sugarak elleni védelmet kézzel behúzható napellenzőnkkel! Ez a napellenző ideális ablakok árnyékolásához erkélyeken, udvarokon, kávézókban, valamint hátsó verandával rendelkező éttermekben. A rozsdaálló, porszórt alumínium kerettel és könnyű, mégis szilárd szerkezettel rendelkező kültéri napellenző egy bizonyos mértékig ellenáll a szélnek. A kézzel behúzható napellenző szövete nagy sűrűségű, poliuretán bevonatú poliészterből készült, amely víz-, UV- és fakulásálló. A szög és a magasság az Ön igényei szerint állítható. A napellenző a hosszú hajtókarral zökkenőmentesen nyitható és visszahúzható. A behúzható napellenzőt könnyű falra szerelni. Az útmutatót és a szükséges eszközöket a csomag tartalmazza.

Készleten

Leírás

Teremtsen kellemes, hűvös zugot udvarán, és biztosítsa az UV-sugarak elleni védelmet kézzel behúzható napellenzőnkkel! Ez a napellenző ideális ablakok árnyékolásához erkélyeken, udvarokon, kávézókban, valamint hátsó verandával rendelkező éttermekben.

A rozsdaálló, porszórt alumínium kerettel és könnyű, mégis szilárd szerkezettel rendelkező kültéri napellenző egy bizonyos mértékig ellenáll a szélnek. A kézzel behúzható napellenző szövete nagy sűrűségű, poliuretán bevonatú poliészterből készült, amely víz-, UV- és fakulásálló. A szög és a magasság az Ön igényei szerint állítható. A napellenző a hosszú hajtókarral zökkenőmentesen nyitható és visszahúzható.

A behúzható napellenzőt könnyű falra szerelni. Az útmutatót és a szükséges eszközöket a csomag tartalmazza.

  • Színe: narancssárga és barna szövet + fehér váz
  • Anyaga: porszórt alumíniumváz + szövet
  • Teljes mérete: 450 x 300 cm (Ho x Szé)
  • Vízlepergető és kosztaszító
  • UV-sugárzás ellen kezelt szövet (100% poliészter)
  • Könnyen nyitható és behúzható a kézi hajtókarral

További információk

Tömeg 29.64 kg
Méretek 450300 cm
Szín

Narancssárga

Tömeg (kg)

29,64

Brand

vidaXL

EAN

8719883862187

Szállítási idő

6 days

Csomagok száma

2

TutiVital narancssárga és barna kézzel kihúzható napellenző 450 x 300 cm
117 779 Ft 102 359 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató