Akció!

TutiVital gabion kosár fedéllel horganyzott drótból 100 x 50 x 30 cm

15 949 Ft 10 749 Ft

Ez a gabion nagyszerű választás akár otthoni, akár üzleti területre. A kőkosárral egyszerűen építhetünk szilárd tartófalat bárhova, ahonnan távol szeretné tartani a szelet, a havat vagy a csapadékot. A rozsdamentes és időjárásálló, horganyzott acélból készült gabion rendkívül stabil és hosszú éveken át történő használat után is strapabíró marad. A hálós rács kereszt- és hosszirányú, hegesztett drótokból áll össze minden metszéspontban. A drót 3,5 mm átmérőjű, így a gabion stabil és robusztus. Ez a stabil gabion arra lett tervezve, hogy a gyors felépítés érdekében sziklával vagy kővel töltsük fel. A gabion alul és felül is fedéllel zárható, így a beletöltött anyag fixen benne tartható. Emellett több különböző modellt is vásárolhatunk, melyeket egymás mellé állítva különféle falszerkezeteket alkothatunk. Ez a gabion szett ideális kerti projektekhez és bárhová is kerül magára vonzza a tekinteteket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kő nem alaptartozék. Könnyen összeszerelhető.

Készleten

Leírás

Ez a gabion nagyszerű választás akár otthoni, akár üzleti területre. A kőkosárral egyszerűen építhetünk szilárd tartófalat bárhova, ahonnan távol szeretné tartani a szelet, a havat vagy a csapadékot.

A rozsdamentes és időjárásálló, horganyzott acélból készült gabion rendkívül stabil és hosszú éveken át történő használat után is strapabíró marad. A hálós rács kereszt- és hosszirányú, hegesztett drótokból áll össze minden metszéspontban. A drót 3,5 mm átmérőjű, így a gabion stabil és robusztus.

Ez a stabil gabion arra lett tervezve, hogy a gyors felépítés érdekében sziklával vagy kővel töltsük fel. A gabion alul és felül is fedéllel zárható, így a beletöltött anyag fixen benne tartható. Emellett több különböző modellt is vásárolhatunk, melyeket egymás mellé állítva különféle falszerkezeteket alkothatunk.

Ez a gabion szett ideális kerti projektekhez és bárhová is kerül magára vonzza a tekinteteket.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kő nem alaptartozék. Könnyen összeszerelhető.

  • Kiváló minőségű horganyzott acélból készült.
  • Mérete: 100 x 50 x 30 cm (Ma x Ho x Szé)
  • Háló mérete: körülbelül 10 x 5 cm (Ho x Szé)
  • Huzal átmérő: 3,5 mm
  • Ponthegesztett
  • Nagy teherbírás
  • Könnyen összeszerelhető
  • Terhelhetőség: 1400 kg / m³

További információk

Tömeg10 kg
Méretek1005030 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital gabion kosár fedéllel horganyzott drótból 100 x 50 x 30 cm
15 949 Ft 10 749 Ft