Akció!

TutiVital antracitszürke konzolos napernyő acélrúddal, 300 cm átmérőjű

38 599 Ft 33 399 Ft

Ez az elegáns konzolos napernyő tökéletes megoldás arra, hogy árnyékot teremtsen és megvédjen a nap káros UV sugárzásával szemben. Az UV-sugárzás ellen védő, fakulásmentes poliészterből készült napernyő-ponyva optimális védelmet nyújt a nap sugaraival szemben; tisztítása pedig egyszerű. Különlegesen stabillá teszi a napernyőt a masszív acél kereszttalp. Az erős acél tartórúd és a 8 strapabíró borda nagyfokú stabilitást és szilárdságot biztosít a napernyőnek. A tekerőkaros mechanizmusnak hála a kerti ernyő könnyen kinyitható és becsukható. A termék összeszerelése egyszerű. Kérjük, vegye figyelembe, hogy javasolt vízlepergető spray-vel befújni a napernyő szövetanyagát, ha az heves esőzéseknek van kitéve.

Készleten

Leírás

Ez az elegáns konzolos napernyő tökéletes megoldás arra, hogy árnyékot teremtsen és megvédjen a nap káros UV sugárzásával szemben.

Az UV-sugárzás ellen védő, fakulásmentes poliészterből készült napernyő-ponyva optimális védelmet nyújt a nap sugaraival szemben; tisztítása pedig egyszerű. Különlegesen stabillá teszi a napernyőt a masszív acél kereszttalp. Az erős acél tartórúd és a 8 strapabíró borda nagyfokú stabilitást és szilárdságot biztosít a napernyőnek. A tekerőkaros mechanizmusnak hála a kerti ernyő könnyen kinyitható és becsukható. A termék összeszerelése egyszerű.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy javasolt vízlepergető spray-vel befújni a napernyő szövetanyagát, ha az heves esőzéseknek van kitéve.

  • Színe: antracitszürke
  • Anyaga: szövet + acél rúd és bordák
  • Teljes méret: 300 x 260 cm (Átmérő x Ma)
  • Kereszttalp mérete: 100 x 100 cm (Ho x Szé)
  • Pózna átmérője: 48 mm
  • Szellőzőnyílással és tekerőkarral
  • 8 db acél bordával
  • Anyag: Poliészter: 100%

További információk

Tömeg13.2 kg
Szín

Szürke

Tömeg (kg)

13,2

Brand

vidaXL

EAN

8718475711278

Szállítási idő

8 nap

Csomagok száma

1

TutiVital antracitszürke konzolos napernyő acélrúddal, 300 cm átmérőjű
38 599 Ft 33 399 Ft