Akció!

TutiVital barna behúzható oldalsó napellenző 160 x 600 cm

39 929 Ft 34 729 Ft

Ez a gyönyörű oldalsó napellenző nemcsak a szükséges privát teret biztosítja, de a szél és nap elleni védelmet is. Kiváló megoldás arra, hogy háborítatlanul pihenhessen a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A robusztus, időjárásálló, tartós poliészter szövet különleges kezelést kapott, miáltal UV-védelmet biztosít. Az automatikus tekerőmechanizmus révén az oldalsó napellenző pillanatok alatt kihúzható. A paraván hossza állítható, akár 600 cm is lehet. A napellenző automatikusan behúzható. Használat után visszatekeredik az alumínium hengerbe, így nem foglal helyet és tárolása egyszerű. A napellenző összeszerelést igényel; felállítása egyszerű. A szettnek része a szereléshez szükséges összes tartozék.

Készleten

Leírás

Ez a gyönyörű oldalsó napellenző nemcsak a szükséges privát teret biztosítja, de a szél és nap elleni védelmet is. Kiváló megoldás arra, hogy háborítatlanul pihenhessen a kertben, a teraszon vagy az erkélyen.

A robusztus, időjárásálló, tartós poliészter szövet különleges kezelést kapott, miáltal UV-védelmet biztosít. Az automatikus tekerőmechanizmus révén az oldalsó napellenző pillanatok alatt kihúzható. A paraván hossza állítható, akár 600 cm is lehet.

A napellenző automatikusan behúzható. Használat után visszatekeredik az alumínium hengerbe, így nem foglal helyet és tárolása egyszerű. A napellenző összeszerelést igényel; felállítása egyszerű. A szettnek része a szereléshez szükséges összes tartozék.

  • Színe: barna
  • Anyaga: PA-bevonatú szövet + acél váz + alumínium henger
  • Mérete: 600 x 160 cm (Ho x Ma)
  • Összecsukható, 2 oldalas
  • Automatikus módon visszahúzódik
  • Szereléshez szükséges tartozékokkal és 2 oszloppal
  • Anyag : Poliészter: 100%

További információk

Tömeg18.21 kg
Méretek160600 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital barna behúzható oldalsó napellenző 160 x 600 cm
39 929 Ft 34 729 Ft