Akció!

TutiVital 530x350x265 cm fehér krém filagória

91 119 Ft 85 919 Ft

Ez a pavilon nagyszerűen használható kültéri rendezvényeken, például kisebb összejöveteleken, esküvőkön, BBQ partikon, kempingezéskor… stb. Akár a hátsóudvarában is felállíthatja, hogy kellemes árnyékot biztosítson családtagjai és vendégei számára. Ez a párti sátor kiváló minőségű por szórt acél keretnek köszönhetően erős és tartós. A védőtető, és a lecsatolható drapériák kiváló minőségű PA bevonatú poliészter szövetből készültek, amelyek UV, víz és időjárásállóak, aminek köszönhetően alkalmas a kültéri használatra! Ezek az oldalpanelek lehetővé teszik, hogy az éjszakát nyugodtan élvezhesse anélkül, hogy a rovarok zavarnák.

Készleten

Leírás

Ez a pavilon nagyszerűen használható kültéri rendezvényeken, például kisebb összejöveteleken, esküvőkön, BBQ partikon, kempingezéskor… stb. Akár a hátsóudvarában is felállíthatja, hogy kellemes árnyékot biztosítson családtagjai és vendégei számára.

Ez a párti sátor kiváló minőségű por szórt acél keretnek köszönhetően erős és tartós. A védőtető, és a lecsatolható drapériák kiváló minőségű PA bevonatú poliészter szövetből készültek, amelyek UV, víz és időjárásállóak, aminek köszönhetően alkalmas a kültéri használatra! Ezek az oldalpanelek lehetővé teszik, hogy az éjszakát nyugodtan élvezhesse anélkül, hogy a rovarok zavarnák.

  • Szín: Krémfehér
  • Váz anyaga: porszórással felületkezelt acél
  • Tető anyaga: poliészter poliamid bevonattal
  • Átfogó méret: 530 x 350 x 265 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 8 levehető oldalpanel
  • Textúra: 100% poliészter
  • Anyag: Poliészter: 100%

További információk

Tömeg42.4 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 530x350x265 cm fehér krém filagória
91 119 Ft 85 919 Ft