Akció!

TutiVital ezüstszínű rozsdamentes acél szelektív szemetes 3 x 8 L

47 389 Ft 41 189 Ft

Ezzel a kényelmes és higiénikus szelektív szemetessel rendkívül egyszerűen és tisztán megszabadulhat szemetétől otthonában vagy az irodában. A szemeteskuka 3 kivehető belső tartállyal rendelkezik a hulladék szétválogatásához. A tartályokat megnyomja könnyedén kinyithatja és becsukhatja azokat. A szemeteskuka felületét színkóddal láttuk el, mellyel könnyebben jegyezheti meg, melyik tartályban milyen jellegű szemetet tárol. A kuka rozsdamentes acélházzal rendelkezik, mely matt fényezésű és vonzó megjelenést kölcsönöz a terméknek. A belső tartályok, a fedél és az alap is tartós polipropilénből (PP) készült. Zárt állapotba a szelektív szemetes gondoskodik a szagok terjedésének megakadályozásáról. Minden belső tartály nagy fogantyúval is rendelkezik a könnyebb ürítéshez. Emellett az oszlopszerű kialakítással helyet takaríthat meg.

Készleten

Leírás

Ezzel a kényelmes és higiénikus szelektív szemetessel rendkívül egyszerűen és tisztán megszabadulhat szemetétől otthonában vagy az irodában.

A szemeteskuka 3 kivehető belső tartállyal rendelkezik a hulladék szétválogatásához. A tartályokat megnyomja könnyedén kinyithatja és becsukhatja azokat. A szemeteskuka felületét színkóddal láttuk el, mellyel könnyebben jegyezheti meg, melyik tartályban milyen jellegű szemetet tárol. A kuka rozsdamentes acélházzal rendelkezik, mely matt fényezésű és vonzó megjelenést kölcsönöz a terméknek. A belső tartályok, a fedél és az alap is tartós polipropilénből (PP) készült. Zárt állapotba a szelektív szemetes gondoskodik a szagok terjedésének megakadályozásáról. Minden belső tartály nagy fogantyúval is rendelkezik a könnyebb ürítéshez. Emellett az oszlopszerű kialakítással helyet takaríthat meg.

  • Színe: ezüst
  • Anyaga: rozsdamentes acélház + polipropilén (PP) belső tartályok, fedél és alap
  • Mérete: 28,5 x 15 x 121 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Kapacitása: 24 l (3 x 8 l)
  • Matt fényezéssel
  • 3 kivehető, belső tartállyal
  • Színkód a hatékony szelektáláshoz
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!

További információk

Tömeg 12.7 kg
Szín

Ezüst

Tömeg (kg)

12,7

Brand

vidaXL

EAN

8719883596259

Csomagok száma

1

TutiVital ezüstszínű rozsdamentes acél szelektív szemetes 3 x 8 L
47 389 Ft 41 189 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató