Akció!

TutiVital sárga és fehér napellenző ponyva 3 x 2,5 m (keret nélkül)

20 819 Ft 15 619 Ft

Ez a napellenző ponyva, mely a már létező napellenzőkeretre rögzíthető, tökéletes választás, hogy megvédje Önt a káros UV sugaraktól kellemes árnyékot teremtve az erkélyen, teraszon, vagy a kertben. 3 x 2,5 m-es napellenzőkerethez ideális. Vonzó színének köszönhetően ez a napellenző ponyva tökéletes kiegészítője lehet kertjének. UV-álló, fakulásmentes poliészterből készült, így ez a napellenző ponyva éveken át strapabíró marad. Figyelem: A csomag csak a napellenzőponyvát tartalmazza. A keret nem alaptartozék. Ez egy kiváló minőségű ponyva azok számára, akiknek van már egy keretük hozzá.

Készleten

Cikkszám: 141016 Kategóriák: , , ,

Leírás

Ez a napellenző ponyva, mely a már létező napellenzőkeretre rögzíthető, tökéletes választás, hogy megvédje Önt a káros UV sugaraktól kellemes árnyékot teremtve az erkélyen, teraszon, vagy a kertben.

3 x 2,5 m-es napellenzőkerethez ideális. Vonzó színének köszönhetően ez a napellenző ponyva tökéletes kiegészítője lehet kertjének. UV-álló, fakulásmentes poliészterből készült, így ez a napellenző ponyva éveken át strapabíró marad.

Figyelem: A csomag csak a napellenzőponyvát tartalmazza. A keret nem alaptartozék. Ez egy kiváló minőségű ponyva azok számára, akiknek van már egy keretük hozzá.

  • Csere napellenző ponyva
  • Színe: napraforgó sárga és fehér
  • Tényleges napellenző szövetanyag méret: 280 x 245 (Ho x Szé)
  • Oldalvastagság: 20 cm
  • Megfelelő napellenző keret méret: 3 x 2,5 m (Ho x Szé)
  • A napellenző keretet nem tartalmazza a szállítás
  • Anyag : Poliészter: 100%

További információk

Tömeg2.6 kg
Méretek280245 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital sárga és fehér napellenző ponyva 3 x 2,5 m (keret nélkül)
20 819 Ft 15 619 Ft