Akció!

TutiVital 2 db szürke összecsukható pillangó stílusú kempingszék

23 589 Ft 18 389 Ft

Töltsön egy kellemes napot a strandon, a kertben vagy a kempingben ezeken az összecsukható pillangószékeken! A kempingszékek a teljes lazítás érdekében ergonomikus kialakításúak és a jól ismert pillangó-dizájnnal rendelkeznek. A klasszikus kerti pillangószékek lágyan ívelt háttámlájukkal és ülőfelületükkel maximális kényelmet biztosítanak, mivel megfelelő megtámasztást nyújtanak testének. A kiváló minőségű poliészter szövetből készült kempingszékek kényelmesek, strapabíróak és időjárásállóak. A robusztus acélváz révén stabilak és tartósak. A strandszékek súlya kicsi, és tároláshoz vagy szállításhoz egyszerűen összecsukhatóak. A szett 2 összecsukható széket tartalmaz.

Készleten

Leírás

Töltsön egy kellemes napot a strandon, a kertben vagy a kempingben ezeken az összecsukható pillangószékeken! A kempingszékek a teljes lazítás érdekében ergonomikus kialakításúak és a jól ismert pillangó-dizájnnal rendelkeznek.

A klasszikus kerti pillangószékek lágyan ívelt háttámlájukkal és ülőfelületükkel maximális kényelmet biztosítanak, mivel megfelelő megtámasztást nyújtanak testének. A kiváló minőségű poliészter szövetből készült kempingszékek kényelmesek, strapabíróak és időjárásállóak. A robusztus acélváz révén stabilak és tartósak. A strandszékek súlya kicsi, és tároláshoz vagy szállításhoz egyszerűen összecsukhatóak.

A szett 2 összecsukható széket tartalmaz.

  • Színe: szürke
  • Anyaga: PVC-bevonatú 600D poliészter szövet + acél
  • Mérete: 80 x 70 x 87 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Ellenáll az időjárás viszontagságainak
  • A szállítás 2 összecsukható széket tartalmaz

További információk

Tömeg6.82 kg
Szín

Szürke

Tömeg (kg)

6,82

Brand

vidaXL

EAN

8718475703907

Szállítási idő

8 nap

Csomagok száma

1

TutiVital 2 db szürke összecsukható pillangó stílusú kempingszék
23 589 Ft 18 389 Ft