Akció!

TutiVital fekete tekercselt állószörf biztonsági kötél 10 col

13 739 Ft 11 939 Ft

Tekercselt biztonsági kötelünket kifejezetten az Ön biztonsága és kényelme érdekében fejlesztettük ki, hogy a deszka mindig Önnel maradjon. A neoprénnel párnázott bokapánt tépőzáras rögzítéssel van ellátva, amely használat közben biztosítja a kényelmet, a szilárd rögzítést és a gyors kioldódást. A zsinór a szilárdság és a rugalmasság érdekében tartós hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült. A tekercselt kialakítás megakadályozza, hogy a biztonsági kötél összegabalyodjon, és körbetekeredjen a lába körül. Maradjon biztonságban a vízen tekercselt biztonsági kötelünk segítségével, és ne veszítse el deszkáját!

Készleten

Leírás

Tekercselt biztonsági kötelünket kifejezetten az Ön biztonsága és kényelme érdekében fejlesztettük ki, hogy a deszka mindig Önnel maradjon.

A neoprénnel párnázott bokapánt tépőzáras rögzítéssel van ellátva, amely használat közben biztosítja a kényelmet, a szilárd rögzítést és a gyors kioldódást. A zsinór a szilárdság és a rugalmasság érdekében tartós hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült. A tekercselt kialakítás megakadályozza, hogy a biztonsági kötél összegabalyodjon, és körbetekeredjen a lába körül.

Maradjon biztonságban a vízen tekercselt biztonsági kötelünk segítségével, és ne veszítse el deszkáját!

  • Színe: fekete
  • Anyaga: TPU (hőre lágyuló poliuretán), poliészter, neoprén
  • Hossza: 10 col (25,4 cm)
  • Tépőzáras rögzítés

További információk

Tömeg 0.18 kg
Szín

Fekete

Tömeg (kg)

0,18

Brand

vidaXL

EAN

8719883769738

Csomagok száma

1

TutiVital fekete tekercselt állószörf biztonsági kötél 10 col
13 739 Ft 11 939 Ft