Akció!

TutiVital fekete és piros mágneses X-szobakerékpár pulzusmérővel

42 699 Ft 37 499 Ft

Ez a kereskedelmi célokra, valamint otthoni használatra egyaránt alkalmas összecsukható mágneses kerékpár 8 szintes feszültségszabályozóval rendelkezik. Az X-biciklivel kétségtelenül változatos és kihívásokkal teli lesz edzése. A mágneses ellenállás típusú rendszer és a precíziós technológiával kialakított kiegyensúlyozott lendkerék súrlódásmentes a zökkenőmentes, csendes és karbantartásmentes működés érdekébe. Teljesítményét a számítógép segítségével szabályozhatja, ami a sebességről, az időről, a távolságról, a kalóriákról és a pulzusról mutat információkat. Az állítható magasságú nyereggel felszerelt fitnesz kerékpár maximális terhelhetősége 100 kg. A kardiógép csúszásgátló pedáljai állítható pántokkal rendelkeznek, így rendkívül kényelmes és biztonságos. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a kerékpár könnyen tárolható és szállítható. Mágneses otthoni edzőgépünk használatával garantáltan egészségesebb és boldogabb lesz.

Készleten

Leírás

Ez a kereskedelmi célokra, valamint otthoni használatra egyaránt alkalmas összecsukható mágneses kerékpár 8 szintes feszültségszabályozóval rendelkezik. Az X-biciklivel kétségtelenül változatos és kihívásokkal teli lesz edzése.

A mágneses ellenállás típusú rendszer és a precíziós technológiával kialakított kiegyensúlyozott lendkerék súrlódásmentes a zökkenőmentes, csendes és karbantartásmentes működés érdekébe. Teljesítményét a számítógép segítségével szabályozhatja, ami a sebességről, az időről, a távolságról, a kalóriákról és a pulzusról mutat információkat.

Az állítható magasságú nyereggel felszerelt fitnesz kerékpár maximális terhelhetősége 100 kg. A kardiógép csúszásgátló pedáljai állítható pántokkal rendelkeznek, így rendkívül kényelmes és biztonságos. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a kerékpár könnyen tárolható és szállítható.

Mágneses otthoni edzőgépünk használatával garantáltan egészségesebb és boldogabb lesz.

  • Mágneses ellenállás típusú rendszer 8 ellenállás szinttel
  • Lendítőtömeg: 6 kg
  • Állítható nyeregmagasság: 73-86 cm
  • Pulzusmérővel
  • Számítógépes funkciók: Scan, sebesség, idő, távolság, kalória, pulzus
  • Mérete: 78 x 41 x 113 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Könnyen összecsukható, szóval a bicikli tárolása egyszerű
  • Felhasználó maximális súlya: 100 kg
  • Színe: piros (műanyag borítás), fekete (acél váz és kormány)

További információk

Tömeg16.35 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital fekete és piros mágneses X-szobakerékpár pulzusmérővel
42 699 Ft 37 499 Ft